Satunnaiset kuvat

Inka

Uusimmat

Blogin arkisto

040 Paskan puhumista virallisesti

Keskiviikko 4.3.2020 klo 10:37 - yrjöpoeka

Venäjän ulkoministeri Lavrov kävi puhumassa paskaa. Näin voi kuitata eilisen ulkoministerin tiedoitustilaisuuden. Lavron osaa selittää puhetulvallaan Venäjän sotimisen Syyriassa oman kansan etujen turvaamisena. Lisäksi he ovat siellä kukistamassa terroristeja ja suojelemassa Syyrian hallintoa ja kansaa. Aivan täyttä paskapuhetta. Putin kuvitteli saavansa seppeleen päähänsä ja USAn nöyryytetyksi, kun Venäjä marssitti sotilaansa tukemaan huojuvaa hallintoa. Venäjä teki virhearvion ja se saa vielä maksaa siitä.

On pakko käyttää härskejä kielikuvia, koska muutoin ei voi kuvailla eilistä ulkoministerien tiedoitustilaisuutta. Haavisto näytti ulkopuoliselta reppanalta ja sen Lavrov tiesi. Haaviston näytti kynityltä kanalta. Hänen asemansa on nyt heikko ja Lavrov sen tietäen näytti, kuka junaa kuljettaa. Suomen ulkoministerille ei jäänyt kuin ripitettävän rooli. Näin surkeaa esitystä en ole ikänäni nähnyt. Lavron höykytti NATOa ja kiitteli Suomea, ettemme ole siinä, koska se on agressiivinen sotilasliitto. Samaan hengen vetoon hän jo kertoi kuinka Venäjä on kiltti ja ystävällinen. Sen aseet ovat rauhan aseita. Samaa ryssän propagandaa saimme kuunnella edellisellä vuosisadallakin. Tykkien jylinän ja panssarien kolinan säestyksellä.

On takuuvarmaa, että Venäjä pyrkii sotkemaan Suomen päätöksentekoa hävittäjähankkeessa. Sitä se on tehnyt jo pitkään ja he käyttävät tässä työssä hyväuskoisia suomalaisia hölmöjä. Nämä hölmöt ovat kansanedustajia. Erityisesti tämä näkyy siinä, kuinka jotkut tahot pyrkivät kertomaan, että paras hävittäjähankinta on ruotsalainen. Venäjälle tämä on se paras valinta, koska kukaan muu maa ei sitä valitse koneekseen. Ruotsi hyödyntää myös näitä samoja hölmöjä. Onneksi uskon meidän ilmavoimiemme osaavan kertoa päättäjille, mitä tarvitaan uskottavan puolustuksen tueksi. Hornet on sen osoittanut ja sen aikaisille päättäjille on annettava tästä suuri kiitos. Venäjä oli silloin heikoimillaan ja etsi itseään. Tänään se on agressiivinen terroristi, kuten se oli kommunistien aikaan. Samat kommunistivaltion perilliset siellä kasvattavat uutta tsaaria.

Eilisen jälkeen odottaisin hallitukselta keskustelua ulkoministerin asemasta. Oma arvioni on, että uusi ulkoministeri olisi valittava välittömästi. Löysässä hirressä roikkuva rampa ankka tuottaa vahinkoa Suomen maineelle. Kukaan ulkomainen puolustusministeri ei halua seurustella luuserin kanssa. Taustalla on myös meillä lausumattomia aiheita, sellaisia joista juuri nyt Venäjällä puhutaan perustuslain uusimisen yhteydessä. Venäjä ei arvosta mitenkään nykyistä ulkoministeriä. Sillä oli vaikutuksensa Lavrovin ylenkatseiseen käytökseen. En ole varmasti ainoa, joka sai näärännäppyjä eilisestä tiedoitustilaisuudesta. Lavrov sai rauhassa luututa lattiaa Haavistolla.

Venäjä on yhdessä Turkin kanssa tuottamassa miljoonittain pakolaisia. Näillä pakolaisilla uhataan Eurooppaa ja samalla maksetaan miljardeja Turkille. Euroopan tulisi yhdessä USAn kanssa kiristää Venäjän ja Turkin talouspakotteita. Muun maailman ei tule maksaa siitä, että nämä kaksi diktaattoria ajavat ihmiset kotimaistaan pakosalle. Venäjä sotkeutui nyt sellaiseen soppaan, ettei se voi kasvojaan menettämättä lähteä sieltä. On vain päivien kysymys, kun Turkki ja Venäjä sotivat keskenään.

Venäjä on suossa, josta on vaikea päästä pois. Peukutan sille!

Avainsanat: sergeilavrov, pekkahaavisto, venäjänsotilaallinenvirhearvi